Algemene informatie

Fotoclub De Pixels uit Zeist is een groep mensen die hun enthousiasme voor fotograferen delen. In januari 2006 is De Pixels gestart met oud-cursisten van De Werkschuit uit Zeist. De Pixels is een besloten fotoclub en bestaat thans uit de volgende leden: Nanette Bertens (Bunnik), Henk Bout (Zeist), Fred Manschot (Zeist), Albert-Jan Martijn (Driebergen), Mariët Spiering (Zeist), Yvonne Wijnands (Zeist), Jan Willem Wemekamp (Zeist) en Frank Wijsmuller (Zeist).

De Pixels is een groep van max. 10 personen zonder bestuur of statuten. Zij komen 6-7 keer bijeen om een thema te bespreken en elkaars werk te bewonderen. Dit gebeurt thuis bij de leden met behulp van een groot scherm, zodat we ook direct Photoshop e/o Lightroom kunnen inzetten voor evnetuele bewerkingen / aanpassingen. De bijeenkomsten worden gebruikt om esthetische- en technische fotozaken uit te wisselen en onze hobbey en belangstelling te verrijken met kennis en mooie beelden.

Minstens één keer per jaar trekken we er samen op uit om een interessante fotolocatie e/o expostie te bezoeken. Foto’s met z’n allen bekijken of maken is leuk, leerzaam en gezellig. Het fotodagje uit wordt meestal afgesloten met een etentje.
Ook maken de Pixels wel eens gebruik van de fotostudio van oud-lid Mel Boas om zo eens een hele andere techniek mee te maken. Dat kan met/zonder een model zijn.

Op dit moment is er geen ruimte nieuwe leden maar u kunt altijd op een lijst geplaatst worden voor ale er een plek beschikbaar komt. Belangstelling? Stuur een mail naar info@depixels.nl